СУ "Алеко Константинов", град Луковит » Награди от конкурсите „Зелената планета“ и „Заедно в ХХІ век“

СУ "Алеко Константинов", град Луковит

Доверете се на традицията, за да посрещнем уверено бъдещето!

гр. Луковит, обл. Ловеч, ул. "Възраждане" №104

тел.: 0697/ 5-21-74

e-mail: sou_lukovit@abv.bg

Нашето училище

Награди от конкурсите „Зелената планета“ и „Заедно в ХХІ век“Начало на сайта

На 26.06.2018 г. в Руския културно-информационен център в гр. София бяха наградени учениците, участвали в Националния конкурс „Зелената планета“, който се провежда със съдействието на Министерството на образованието и науката, под патронажа на посолството на Руската федерация в Република България и фондация „Устойчиво развитие за България“.
От СУ „Алеко Константинов“ – гр. Луковит бяха наградени:

Възрастова група V-VІІІ клас:
І място – Стоян Атанасов Колев – златен медал, грамота и предметна награда;

Възрастова група ІХ – ХІІ клас:
ІІІ място – Алекс Альошев Атанасов – бронзов медал, грамота и предметна награда.

Техният преподавател г-жа Веселка Стойнова получи грамота за отлично представяне на учениците в конкурса и предметна награда.

В София на 26.06.2018 г. официално бяха връчени награди на достойно представилите се участници в Международния ученически конкурс „Заедно в ХХІ век“ , който се проведе със съдействието на Министерството на образованието и науката и под патронажа на посолството на Руската федерация в Република България. Удостоен бе и Георги Атанасов Граждански, ученик при СУ „Алеко Константинов“ – гр. Луковит, който получи поощрителна предметна награда и грамота. Неговият преподавател г-жа Веселка Стойнова получи грамота за подготовка на ученика за участие в конкурса и предметна награда.